Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τάκης Κωνσταντακόπουλος & Αλίκη Ζωγράφου στο ΠΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ (ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΗ)

ΠΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ( Πολιτιστικό Στέκι) ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 34 ΑΘΗΝΑ
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 14 Μάρτη στην μουσική βραδιά με τίτλο " Όταν τα τραγούδια μιλάνε" 
Με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο 
Τάκης Κωνσταντακόπουλος & την Αλίκη Ζωγράφου Aliki Zografou
Στο Πιάνο ο μαέστρος Γιώργος Σαλβάνος 

GUEST o Μανώλης Χατζηδημητρίου Μανώλης Χατζηδημητρίου

Θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ - ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ - ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ και πολλούς άλλους συνθέτες που έδωσαν στον Λαό μας την πολιτιστική του ταυτότητα και τον ανέβασαν πολλά σκαλοπάτια ψηλά στον παγκόσμιο πολιτισμό.
Η βραδιά του Τάκη Κωνσταντακόπουλου θα κλείσει με δυο καινούργια τραγούδια του συνθέτη Βασίλη Ανδρικόπουλου, εμπνευσμένα από το έργο του Μίκη Θεοδωράκη , τα οποία θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα σε ένα cd με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΩΤΟ ποτό 7 ευρώ .... δεύτερο κλπ 4 ευρώ....
Θα υπάρχει μπουφές με φαγητό δωρεάν .


ΣΤΟ Π.Α.Σ. υποβρύχιο
( Πολιτιστικό Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ )
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 34 ΜΟΥΣΕΙΟ

( Πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - Πολυτεχνείο )
ΧΑΡΤΗΣ ΕΔΩ http://goo.gl/maps/WE4GR
τηλ. 6972531319 – 6980302045

--------------
ο Τραγουδιστής χωρίς μικρόφωνο
Τάκης Κωνσταντακόπουλος ( βιογραφικό )

 Κατάγεται από το Βασιλάκι της Αρχαίας Ολυμπίας. Με τη μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε σαν φοιτητής της Νομικής το 1978. Η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά έγινε στα 1986 με τίτλο "Αφ'ενός αφ'ετέρου", με γνωστά τραγούδια όπως
"Το τριανταφυλλάκι", "Άφησε την αγάπη" κ.ά. σε μουσική των Θ.Ξυδιά - Παν.Πάσπα και στίχους κυρίως

του Ηλία Κατσούλη. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στη ΕΡΤ που κράτησε έως το 1995. Στα 1989 ξεκίνησε την τηλεοπτική του εκπομπή στην ΕΡΤ "Στιγμές από το ελληνικό τραγούδι" με 300 και πλέον εκπομπές έως το Μάιο του 1994. Επαναλήψεις αυτών των εκπομπών προβάλλονται μέχρι και σήμερα από την ΕΤ1. Μεγάλες προσωπικότητες και ονόματα του διαχρονικού ελληνικού τραγουδιού ήταν καλεσμένοι του, τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση και έχουν καταγράφει σπάνιες και μοναδικές εκτελέσεις σε αυτές τις εκπομπές.
Το 1992 από τη δισκογραφική εταιρία ΛΥΡΑ κυκλοφόρησε ένα διπλό άλμπουμ με τίτλο της εκπομπής "Στιγμές από το ελληνικό τραγούδι" που ο ίδιος ερμηνεύει το μόνο νέο και ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ. Μεγάλα ονόματα συμμετέχουν με παλιά τραγούδια.
Στα 1997 ο αείμνηστος ποιητής Άκος Δασκαλόπουλος επιμελήθηκε μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Τάκη Κωνσταντακόπουλου με τίτλο "Στον ήλιο και στον άνεμο ταξίδι θα σε πάω"σε μουσική αξιόλογων δημιουργών όπως Μιχ. Τερζής,
Σωτ. Σακελλαρόπουλος, Γ. Χαρτοφύλακας, Μαν. Γεωργοστάθης κ.ά.
Έχει αξιοπρόσεκτη θητεία σε μπουάτ, μουσικές σκηνές και συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές.
Με τον μοναδικό Γιώργο Παπαστεφάνου συνεργάζονται από το 2000 μέχρι και σήμερα σε συναυλίες με τον τίτλο "Τραγούδια από τον παλιό φωνόγραφο".
Στα 2006 ερμήνευσε 12 τραγούδια με τίτλο "Ξεκίνησε ένα καραβάκι" σε μουσική του σπουδαίου Κερκυραίου συνθέτη Χρύσανθου Μουζακίτη.
Την ίδια χρονιά, ερμήνευσε το τραγούδι "Ύμνος στην Καλαμάτα" του καθηγητή Γιάννη Καρβέλη.
Το 2008 ερμήνευσε 6 τραγούδια που είχαν σαν θέμα το κομπολόι από το δίσκο "Χάντρα χάντρα τραγουδώ" σε μουσική και στίχους του Τάσου Θωμαΐδη, που συμμετέχουν και άλλοι αξιόλογοι τραγουδιστές Αγάθων, Μπ. Τσέρτος, Μαν.Δημητριανάκης κ.ά.
Το 2009 ερμήνευσε ένα τραγούδι στο άλμπουμ "Μοιάζεις με νιο φεγγάρι" σε μουσική Ανδρέα Πρέζα και στίχους Δημ. Ιατρόπουλου.
Το 2010 ερμήνευσε τρία τραγούδια του συνθέτη Σώτου Κάππα που ζει στην Αμερική, σ' ένα άλμπουμ που κυκλοφορεί σε Αμερική και Ελλάδα με 29 τραγούδια του συνθέτη.
To 2011 ερμήνευσε 6 καινούρια τραγούδια, μελοποιημένη ποίηση του Άρη Χαραλαμπάκη, σε μουσική Γιώργου Παυλάκου και Εαρινού Τ. , στο cd με τίτλο «Μετέωρη Αγάπη». Συμμετέχουν η Υακίνθη Λάγιου και ο Δώρος Δημοσθένους.
Το 2012 ερμήνευσε 5 τραγούδια στον δίσκο του σπουδαίου Κερκυραίου συνθέτη Χρύσανθου Μουζακίτη με τίτλο «Δώσε μου σπίθα απ΄το φιλί σου». Στον ίδιο δίσκο τραγουδούν η Νάντια Καραγιάννη, ο Μπάμπης Τσέρτος και ο Νίκος Καραγιάννης. Ο δίσκος κυκλοφορεί από την εταιρία «ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ».
Τον Σεπτέμβριο του 2012 ερμήνευσε 8 καινούρια τραγούδια σε 2 cds με τίτλο: α) «Το μελτέμι του Αιγαίου» και β) «Τραγούδια για τη Δαιμονιά (χωριό της Λακωνίας)». Η μουσική στα τραγούδια αυτά είναι του Χρυσόστομου Γαβαλά και οι στίχοι του Πότη Κατράκη. Συμμετέχουν στα 2 αυτά cds η Άντρη Κωνσταντίνου και η Κατερίνα Μπακέα.
Με τα καινούρια αυτά τραγούδια πλησιάζει τα 100 σε πρώτη εκτέλεση στην τραγουδιστική του καριέρα.
Ετοιμάζει δε πολλά καινούρια τραγούδια με γνωστούς καθώς και με νέους συνθέτες τα οποία ήδη ηχογραφούνται.
Η διαχρονικότητα και η ποιότητα είναι το μέλημά του και όχι τα εφήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου